Termeni si conditii1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre II Safciu Ileana Madalina catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre II Safciu Ileana Madalina.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o comanda.
Vanzator - societatea comerciala I.I. Safciu Ileana Madalina, avand sediul social in Targoviste nr. de inregistrare la Registrul Comertului: F15/77/2011, CIF 27941926 .
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.
Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

2. DERULAREA UNEI COMENZI

Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile pe site.
Onorarea unei comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) si verbala (telefonic) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
Comenzile neconfirmate nu vor fi preluate.

3. POLITICA DE RETURNARE

Potivit Ordonantei 130 / 2000 , clientul are dreptul sa notifice în scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, primind inapoi integral suma achitata in maxim 30 de zile de la cumparare.
Legea prevede in mod expres ca „Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”
Asadar, clientul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia, cheltuielile de returnare fiind suportate de client .
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
In cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

4. PRODUSE LIVRATE GRESIT

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.
Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de vanzator .

5. NERIDICAREA UNEI COMENZI

O comanda neridicata obliga compania sa plateasca cheltuielile de transport tur-retur si taxele de depozitare percepute de transportator.
Prin urmare, se vor lua urmatoarele masuri:
• anularea oricaror beneficii, vouchere cadou, discount de fidelitate pe care le detineti in acel moment;
• limitarea contului astfel incat toate comenzile lansate pe viitor vor trebui achitate in avans.

6. LIVRARE SI TRANSPORT

Transportul comenzilor se va face prin curierat rapid, termen de livrare : 24 - 48 ore (exceptand weekend-ul).
Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucrătoare veţi primi pachetul la adresa specificată. În cazul în care nu sunteţi găsit la adresa specificată, veţi fi sunat de către firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.
Daca oferta lunii este prezenta atunci cand dumneavoastra plasati comanda, taxele de curier se vor achita de firma noastra, daca nu beneficiati de transport gratuit valoarea platita de dvs. va cuprinde valoarea produselor cat si costul transportului.
Termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii telefonice iar comenzile vor fi expediate in aceeasi zi, doar daca sunt facute, cel tarziu pana la orele 17.00.

7. DREPTUL DE PROPIETATEA INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea I.I. Safciu Ileana Madalina si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

8. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre client vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului.
Ele pot fi utilizate numai pentru executarea comenzii si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.